COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 832 171  INFECTAȚI  317 899(+1370)   TRATAȚI 297 796     DECESE 7273(+32)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6867

Vladimir Plahotniuc nu va putea fugi toată viața dintr-o țară în alta, declarație

20 oct. 2020,, 14:34   Politică
3635 4

Vladimir Plahotniuc nu va putea fugi toată viața dintr-o țară în alta și mai devreme sau mai tîrziu va răspunde în fața legii, a declarat Igor Dodon pentru Europa Liberă. Potrivit lui Dodon, este un lucru bun faptul că acum Plahotniuc nu mai este în Statele Unite ale Americii.

”Partenerii noștri americani au înțeles, probabil, care sînt riscurile pentru a menține în continuare o astfel de persoană pe teritoriul lor, probabil i-au arătat spre ușă, nu știu, eu detalii nu cunosc, pentru că trebuie să spună organele de anchetă”, a spus Dodon.

Potrivit acestuia, autoritățile Republicii Moldova fac tot posibilul pentru a-l escorta cît mai repede pe Plahotniuc în țară.

”Acum înțeleg că fuge dintr-o țară în altă țară, dar acest fapt că nu mai este acolo confirmă ceea ce am spus eu anterior, că nimeni nu va putea să fugă de justiție, nu poți să fugi toată viața din țară în țară, pentru că s-au dat toate demersurile și în țara cutare, și în Turcia, și mai departe, și totuna o să fie găsit și o să fie adus acasă, mai devreme sau mai tîrziu, noi ne dorim mai devreme, de aceasta se ocupă procuratura, organele de anchetă și eu cred că ei vor reuși”, a declarat Dodon.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽