X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Vladimir Bolea – lăudat ca politician, dar nu și în calitate de candidat pentru Primăria Capitalei

27 iul. 2022,, 09:15   Politică
2708 0

Jurnalistul Dumitru Ciubașenco îl apreciază ca politician pe ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, dar spune că va fi o sinucidere dacă va deveni candidatul PAS pentru Primăria Capitalei la alegerile locale generale din anul viitor.

Dumitru Ciubașenco spune că Vladimir Bolea este unul din puținii oameni în conducerea PAS care creează impresia unui politician adecvat.

„În comparație cu colegii săi, Bolea are capacitatea de a vorbi concret despre lucruri concrete, nu pur și simplu să vocifereze unele idei. De asemenea, și acest lucru este important pentru alegerile din Capitală, Bolea nu arată a fi rusofob”, spune Ciubașenco.

Totodată, jurnalistul spune că dacă va fi ales candidatul PAS, nu va fi o decizie bună pentru Vladimir Bolea.

„Dar acum, funcția de vicepreșdinte al PAS, pe care o deține Bolea, nu este un activ, ci un pasiv. Ratingul PAS scade. Majoritatea oamenilor consideră această guvernare un eșec pentru Moldova. După o iarnă lungă și înfometată, această guvernare se va transforma într-un eșec total. Să mergi în alegeri din partea acestei formațiuni este o sinucidere. Putem să-i transmitem lui Bolea compasiunea privind participarea sa în alegeri”, spune Ciubașenco.

6
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?