Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3986

Vlad Filat, dispus să ofere informaţii despre furtul miliardului

22 iun. 2019,, 12:00   Politică
6406 3

Vlad Filat este la dispoziția Comisiei pentru elucidarea fraudei bancare, creată de Parlament, fiind gata să ofere toate informațiile pe care le deține și pentru a răspunde la întrebările care sunt de interes.

Cel puţin, asta reise din mesajul, pe care l-a transmis din penitenciar, comunică Noi.md.

„Sînt la dispoziția Comisiei pentru a oferi informațiile pe care le dețin și pentru a răspunde la întrebările care sunt de interes. Același mesaj este adresat și către celelalte Comisii speciale ale Parlamentului. Toate speculațiile Partidului Democrat aflat în ”opoziție”, ce țin de încălcarea principiilor democratice sunt cel puțin hilare, având în vedere modul în care a înțeles acest partid să guverneze țara în ultimii 3 ani și jumătate, iar atunci când vom citi Avizul Comisiei de la Veneția vom avea confirmarea incontestabilă că acest partid a fost aproape să uzurpeze puterea în stat”, scrie Vlad Filat.

Nu demult, avocații lui Vlad Filat au mai transmis un mesaj din partea fostului premier, care spune că nu va accepta să fie eliberat prin „soluții politice”, inclusiv prin grațiere.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?