TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Vlad Filat dezvăluie numele coordonatorului furtului miliardului

Vlad Filat dezvăluie numele coordonatorului furtului miliardului

Fostul premier Vlad Filat spune că „creierul”, cel care a desenat și a coordonat schema furtului miliardului a fost Serghei Iaralov. Politicianul spune că acesta a participat la toate discuțiile care s-au purtat pe marginea acestui subiect.


„Cred puternic că el a fost „creierul” și cel care a desenat toată această incredibilă schemă și a stat la capitolul de implementare în calitate de coordonator. Asta este adevărat. Toate discuțiile care au avut loc au fost cu participarea dînsului”, a menționat politicianul într-un interviu exclusiv pentru TV8.


Potrivit lui, cei care cunoșteau în întregime situația din sistemul bancar erau Vladimir Plahotniuc, Serghei Iaralov și Ilan Șor. „Noi am venit cu contribuția cu care am venit, prin neînțelegere, prin neimplicare”, spune Filat.


Serghei Iaralov, potrivit lui Filat, a participat la negocierile privind crearea coalițiilor de guvernare, era membru al consiliilor alianțelor. „El participa la discuțiile și luarea deciziilor unei țări în ansamblu”


Vlad Filat nu exclude că Serghei Iaralov a scris documentul care prevedea emisia de bani din bugetul de stat pentru a rezolva problema de la Banca de Economii.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load