Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Vîrsta de pensionare ar putea fi micșorată, dar cu o condiție

9 dec. 2018,, 12:30   Politică
8440 7

Majorarea vîrstei de pensionare nu a fost pe placul cetățenilor. Partidul Socialiștilor deja a anunțat că dacă ajung la guvernare vor face tot posibilul pentru a reduce vîrsta de pensionare.

În cadrul unei emisiuni de la Sputnik Moldova, deputatul PSRM Vlad Bătrîncea a declarat că vîrsta de pensionare poate fi micșorată, dar cu o condiție - să ajungă PSRM la guvernare. Tot el menționează că această modificare este influențată direct de starea economică a țării.

"În cazul în care PSRM ajunge la guvernare, vom întreprinde măsurile necesare pentru a redresa situația economică. Deschiderea unor întreprinderi noi, crearea locurilor de muncă, respectiv vor crește veniturile la fondul social. Astfel, noi vom putea reduce vîrsta de pensionare, majorată de actuala guvernarea” a declarat Vlad Bătrîncea.

Întrebat de cît timp ar avea nevoie viitoarea guvernare pentru a face această modificare, Vlad Bătrîncea s-a arătat sigur că "schimbările pot fi făcute în cei patru ani de mandat, iar cetățenii vor simți rezultatele chiar în primii doi ani".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?