X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Viorel Morari a fost eliberat

20 ian. 2021,, 21:36   Politică
10051 2

Șeful suspendat al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, a fost eliberat. Informația a fost confirmată pentru tv8.md de către purtătoarea de cuvînt a Procuraturii Generale, Maria Vieru.

Potrivit informațiilor, demersul procurorului de aplicare a arestului a fost respins de judecătoria Chișinău sediul Ciocana.

Maria Vieru a precizat că Procuratura va contesta încheierea judecătorului de instrucție la Curtea de Apel Chișinău, transmite tv8.md.

Amintim că, șeful suspendat al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, a fost reținut marți, 19 ianuarie curent. Procuratura Generală anunța că „Viorel Morari s-a prezentat împreună cu avocații săi, la PCCOCS, unde a fost citat pentru a fi recunoscut și audiat în calitate de bănuit de patru capete de acuzare: „exces de putere”, „fals în acte publice”, „reținerea sau arestarea ilegală” și „tragerea cu bună-știință la răspundere penală a unei persoane nevinovate”.

Anterior, Viorel Morari a fost reținut pe 10 ianuarie 2020, fiind suspendat din funcție. Atunci, acesta a fost reținut pentru abuz de serviciu și fals în acte publice.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?