TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Victor Gaiciuc și-a depus mandatul de deputat

Victor Gaiciuc și-a depus mandatul de deputat

După ce a fost numit în funcțiile de consilier al președintelui în domeniul securității și apărării naționale, secretar al Consiliului Suprem de Securitate, Victor Gaiciuc a decis să-și depună mandatul de deputat, notează Noi.md.

Gaiciuc a remarcat că are o misiune grea în față în noua sa funcție și că va apăra interesele cetățenilor.

"Conștientizez că la desemnarea mea în responsabila funcție a stat la bază experiența pe care o dețin în organele securității statului și contribuția pe care aș putea să o aduc la întărirea sectorului apărării și securității naționale.


De aceea, în perioada ce urmează, îmi voi îndrepta toată atenția asupra celor mai stringente probleme cu care se confruntă sistemul de securitate și apărare al Republicii Moldova. Aceasta mi-ar permite realizarea dezideratului de a contribui activ la buna funcționare a Consiliului Suprem de Securitate – organ responsabil să răspundă cu promptitudine tuturor problemelor pe segmentul securității naționale.

De asemenea, îmi propun să-mi direcționez eforturile la promovarea, pe mai departe, a valorilor patriotice și la ridicarea spiritului militar prin acordarea suportului și sprijinului necesar veteranilor, rezerviștilor, instituțiilor din sector, precum şi altor organizații militare", a declarat Gaiciuc.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load