X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Vicepreședinta PAS a răspuns, cînd va fi instalat un nou guvern

12 iul. 2021,, 22:20   Politică
3618 1

Vicepreședinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Natalia Gavrilița a spus că garnitura Guvernului va fi anunțată, după validarea rezultatelor alegerilor parlamentare antipate. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Cutia Neagră”, de la TV8.

„Noi avem garnitură de Guvern, dar așteptăm validarea rezultatelor. Așteptăm ca să fie creat Parlamentul. PAS are oamenii de calitate pentru garnitura de Guvern, în același timp, uneori avem mai mulți candidați vrednici. Avem funcții importante atît în Parlament, cît și în Guvern. Discutăm care exact va fi distribuirea pozițiilor”, a spus Natalia Gavrilița.

Întrebată dacă mai mulți candidați la funcția de deputat ar putea trece în Guvern, vicepreșidinta PAS a spus că este nevoie de oameni buni în ambele instituții, întrucît Parlamentului trebuie să se bucure din nou de încrederea oamenilor.

„Noi credem că în primul rînd trebuie să punem accent pe oamenii PAS. În același timp, noi am venit la guvernare nu pentru funcții, dar pentru a realiza un program de dezvoltare a țării. Dacă vom considera că există persoane capabile să realizeze agenda PAS, atunci le vom lua în considerație”, a precizat Natalia Gavrilița.

Vicepreședinta PAS a menționat că nu s-a luat în calcul ca membrii Platformei DA să facă parte din echipa de guvernare, precizînd că PAS are oameni valoroși.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?