Criza energetică stiri: 1578
Cutremure stiri: 275

Vasile Costiuc spune că a fost „asaltat” cu amenzi, după alegerile parlamentare

8 sep. 2021,, 11:30   Politică
3846 3

Liderul Partidului “Democraţia Acasă”, Vasile Costiuc, spune după alegerile parlamentare de vara trecută a fost luat cu asalt de amenzi.

Amenzile au fost aplicate de polițiști pentru diferite contravenții documentate în mai multe raioane ale țării, iar acum Costiuc încearcă să-și facă dreptate în instanța de judecată.

"Inspectoratul de poliție Cahul mi-a aplicat o amendă de 3000 de lei pentru că am luptat ca să rămînă grîul în țară. Mai sînt citații și pe ale dosare: două amenzi una după alta venite de la Naslavcea, pentru că am vorbit despre pericolele hidrocentralelor construite pe Nistru de către ucraineni. O altă amendă vine de la Sculeni, după ce am declarat că primarul a furat banii din fondul venit din Elveția prin care trebuia să construiască apeduct. Nu eu am spus-o, a constatat instanța, dar poliția mi-a pus mie amendă. Peste tot am amenzi: la Călărași, la Cantemir", a relatat Costiuc în cadrul emisiunii Puterea a patra.

Vasile Costiuc spune că toate aceste acțiuni ale poliției sînt o formă de hărțuire a celor implicați în lupta politică.

"Multe din contravențiile astea tîmpite cred că pot fin anulate, așa cum au fost întocmite, de către responsabilii de la minister", spune el.


Costiuc a mai precizat că a mers în audiență la ministrul de Interne, Ana Revenco, în încercare a de discuta un alt subiect important, însă nu a fost primit.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав