X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Vasile Bolea, dar și alți deputați socialiști - pleacă din PSRM

22 mai. 2023,, 14:53   Politică
3637 0

Mai mulți deputați anunță că pleacă din PSRM și aderă la o altă formațiune politică.

Este vorba despre Vasile Bolea, Alexandr Suhodolschi. Aceștia menționează că adera la Partidul Renaștere. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă, organizată de foștii socialiști, notează protv.

"Ați văzut evenimentele care s-au produs săptămîna trecută, acele reacții care au venit din partea colegilor din PSRM, că urmare a vizitei pe care am întreprins-o împreună cu Suhadolskii în Israel. la revenire în aeroport am vorbit despre scopul viziei, de asemenea, am fost suprins de faptul că atît de ușor, atît de repede, fără a solicită explicații, cnducerea PSRM a hotărît să ne excludă pe mine și pe colegul meu din partid, din fracțiune", a declarat Vasile Bolea

Vasile Bolea se plînge că nu a fost telefonat de colegii săi, de la venirea să din Israel.

"Înțeleg că ei nu mai au nevoie de mine, de Vasile Bolea. Ne-am pomenit într-o situație cînd trebuia eu personal să iau o decizie. Am avut discuții în cadrul familiei și am decis deja, dacă fosta echipa nu mai are nevoie de Vasile Bolea, să ader la această nouă echipa a renașterii și să încercăm să renaștem această idee de stînga. Să nu deviem de la acele principii de care ne-am ghidat și să încercăm să facem politică și să ajungem la scopurile propuse altfel", a spus deputatul.

4
0
0
0
14

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?