COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 832 171  INFECTAȚI  317 899(+1370)   TRATAȚI 297 796     DECESE 7273(+32)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6736

Vadim Krasnoselski este gata să se întîlnească cu Maia Sandu și Natalia Gavrilița

24 sep. 13:05   Politică
2148 3

Așa-numitul președinte al nerecunoscutei RMN, Vadim Krasnoselski, a declarat că nu vede nici o catastrofă în faptul că la putere în Republica Moldova au ajuns forțe pro-occidentale, și a menționat că este dispus pentru dialog și este gata să organizeze o întîlnire cu Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, și Prim-Ministrul Natalia Gavrilița.

El a spus despre acest lucru într-un interviu acordat RIA Novosti.

Întrebat cum pot fi caracterizate contactele cu forțele pro-occidentale care au ajuns la putere în Moldova și dacă au fost stabilite legături cu acestea, Vadim Krasnoselski a răspuns:

"Da, forțe pro-occidentale. Pentru mine personal nu există nicio catastrofă. Aceasta a fost alegerea oamenilor. Iar alegerea poporului trebuie întotdeauna respectată, ea este baza pentru reluarea ulterioară a procesului de negociere. Pînă în prezent, s-au întîlnit doar reprezentanții noștri politici, adică din partea moldovenească și din partea noastră. Din păcate, deocamdată eu nu văd dorința părții moldovenești de a avansa în cadrul formatului de negocieri".

"Deci nu plănuiți o întîlnire cu Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu?", a fost întrebat așa-numitul președinte al nerecunoscutei RMN.


La care el a spus: "Sînt deschis pentru dialog, sînt gata să mă întîlnesc cu președintele, sînt gata să mă întîlnesc cu prim-ministrul Republicii Moldova, totul depinde de ei. Avem o agendă. Dacă ei au propria lor agendă, să stabilească ei o dată, sînt gata să mă întîlnesc măcar și săptămîna viitoare. Nici o problemă".

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽