X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Va merge sau nu PSRM în bloc electoral cu PCRM?

7 mai. 2021,, 09:57   Politică
3802 16

Liderul PSRM Igor Dodon informează că a semnat și transmis o scrisoare oficială pe numele liderului PCRM, Vladimir Voronim, cu propunerea de a crea un bloc electoral.

Partidul Socialiștilor va crea un bloc electoral cu Partidul Comuniștilor. O scrisoare oficială cu propunerea de a crea acest bloc a fost transmisă de PSRM liderului PCRM, a anunțat Igor Dodon într-o transmisiune live.

„Țara este în pericol, de aceea toți patrioții adevărați, toți stataliștii, trebuie să ne unim eforturile pentru apărarea Republicii Moldova. Trebuie să lăsăm tot ce a fost în trecut și să punem interesele statului și ale cetățenilor înainte de toate”, a precizat Dodon.

Potrivit lui, cea mai bună echipă de guvernarea a Republicii Moldova a fost pînă în 2009, cînd președintele țării era Vladimir Voronin, iar prim-ministru, Zinaida Greceanîi.

„De ce să nu reunificăm această echipă și să mergem mai departe”, a mai spus Igor Dodon.


Liderul Socialiștilor anunță că săptămîna viitoare PSRM va merge la Comisia Electorală Centrală pentru a se înregistra în calitate de candidat pentru scrutinul din 11 iulie, fie într-un bloc electoral cu comuniștii, fie singuri.

Amintim, Comitetul Politic al PCRM a luat decizia de a iniția discuții cu socialiștii în vederea formării unui bloc electoral.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?