Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

Va mai primi R. Moldova creditul rusesc?

25 noi. 2020,, 09:21   Politică
4466 9

Premierul Ion Chicu se arată optimist în ceea ce privește creditul rusesc care a provocat un mare scandal politic în vara acestui an.

Chicu a dat în mare parte vina pe deputații care potrivit lui pun piedici Guvernului ''numai să nu poată activa'', transmite stiri.md.

''Ei sînt prevăzuți în bugetul pentru anul 2020. Deci, noi nu lăsăm mîinile în jos, am mai notificat partea rusă, să vedem ce vor zice, dar atîta timp cît încă nu este semnat acordul, nu sînt nici banii.

Și timp este tot mai puțin și mai puțin, după semnarea acordului trebuie să mergem iar în Parlament, în Parlament știți ce se întîmplă. Ați văzut în aprilie, pentru că e important să tai orice Guvernului, numai să nu poată activa, nu-i exclus că și acum va fi acest scenariu, de aceea eu sînt cam sceptic deja la acest capitol”, a declarat premierul în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă.

În cele din urmă, Chicu a spus că după o serie de negocieri cu prim-ministrul rus Mișustin, acordul ar putea fi semnat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?