X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Va fi creată o rețea a parlamentelor din cadrul Parteneriatului Estic

6 dec. 2018,, 14:10   Politică
2334 0

Secretarul general al Parlamentului, Ala Popescu participă la Reuniunea Secretarilor generali ai Parlamentelor țărilor din cadrul Parteneriatului Estic.

Evenimentul se desfășoară la Erevan, Republica Armenia, în perioada 6-7 decembrie.

În cadrul reuniunii vor fi discutate programul de activități planificate pentru prima jumătate a anului 2019, precum și aspecte legate de cooperarea interparlamentară între țările din cadrul Parteneriatul Estic.

Participanții vor semna la sfîrșitul reuniunii documentul de creare a Rețelei de Cercetare a Parlamentelor din cadrul Parteneriatului Estic.Scopul acordului este de a facilita schimbul de informații dintre paralmente.

Documentul va fi semnat de secretarii generali ai Adunării Naționale a Armeniei, Camerei Reprezentanților și Consiliului Republicii a Adunării Naționale a Republicii Belarus, Parlamentului Republicii Moldova, Georgiei, Armeniei și Radei Supreme a Ucrainei. Actul constituie Anexa Memorandumului de la Tbilisi, semnat la 25 septembrie 2018.


Evenimentul de la Erevan este cea de-a doua Reuniune a Secretarilor generali ai Parlamentelor țărilor din cadrul Parteneriatului Estic.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?