Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Va candida sau nu la alegerile locale? Răspunsul lui Andrei Năstase

2 mar. 2019,, 15:59   Politică
3562 2

Copreședintele blocului electoral „ACUM DA PAS”, Andrei Năstase, spune că alegerile locale din Chișinău sînt extrem de importante pentru entitatea politică pe care o reprezintă și că „ne pregătim foarte serios”.

Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „În Profunzime” de la Pro TV.

„Ne pregătim foarte serios. Alegerile viitoare din Chișinău sînt extrem de importante pentru noi, iar ceea ce s-a întîmplat la alegerile actuale este un argument în plus că anume așa trebuie să procedăm”, a subliniat Năstase.

Acesta a precizat că următoarele alegeri locale se vor desfășura „în cu toate alte condiții”, întrucît „se va alege nu doar primarul general, ci și alți primari; sînt foarte complicate și avem obligația să cîștigăm acele alegeri”.

„Blocul electoral ACUM a obținut un scor foarte bun la aceste alegeri în Chișinău, sîntem pe primul loc, la distanță de 3%, dintr-un singur tur, față de Partidul Socialiștilor”, a declarat Năstase.


În urma turului II al alegerilor locale noi din Chișinău, Andrei Năstase l-a învins pe socialistul Ion Ceban, dar scrutinul a fost declarat nul și mandatul primarului ales nu a fost validat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?