X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Va accepta Chicu întrevederea oficială lansată de Sandu?

1 dec. 2020,, 09:44   Politică
4278 0

Prim-ministrul Ion Chicu spune că va accepta invitația Maiei Sandu pentru o întrevedere oficială.

Aceasta, după ce ieri, 30 noiembrie, președinta aleasă Maia Sandu a spus în cadrul unei conferințe de presă că actualul Guvern trebuie să-și dea demisia pentru a putea fi convocate alegeri parlamentare anticipate și că își dorește o întrevedere cu prim-ministrul actual, transmite tv8.md.

„Nu am primit o invitație oficială, decît invitația publică de la conferința de astăzi, cred că urmează. Intuiesc că acum agenda ei este foarte încărcată, formează echipa. Eu am spus de fiecare dată că succesul în soluționarea problemelor constă în comunicare și colaborarea între instituțiile statului”, a menționat Chicu în cadrul emisiunii „Cutia Neagră”.

Totodată, acesta a menționat că poate discuta cu orice cetățean al Republicii Moldova în orice moment, inclusiv cu președintele ales: „Pentru invitația care a fost lansată intuiesc că este și o agendă a discuțiilor, de aceea totul depinde de ce o să fie subiectul discuției”, a conchis Chicu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?