Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Usatîi știe de ce Năstase nu va putea participa la alegerile parlamentare

23 oct. 2018,, 15:10   Politică
4633 3

Liderul Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr” (PPDA), Andrei Năstase, nu va participa la alegerile parlamentare ordinare, deoarece se vor găsi motive pentru a fi împiedicat să facă acest lucru. Cel puțin, așa declară președintele „Partidului Nostru” (PN), Renato Usatîi, care l-a informat pe Năstase că anume așa se va întîmpla.

Potrivit acestuia, dacă actuala guvernare nu va găsi motive să-l excludă din cursa electorală din cauza presupuselor legături cu Fundația „Open Dialog”, atunci vor apărea alte pretexte pentru a nu fi admis în alegerile parlamentare.

„L-am sunat pe Năstase înainte de formarea acestei comisii de anchetă (care urmează să stabilească dacă Fundația „Open Dialog” a finanțat unele partide din R. Moldova n.r.) și i-am spus că el nu va participa în aceste alegeri. PD încă nu a renunțat și la ideea de organizare a alegerilor la finele lunii decembrie curent. În țara noastră totul e posibil. Clar este că Andrei Năstase nu va participa în alegerile parlamentare, la fel cum nu voi participa nici eu. Cel puțin, așa se discută la PD”, a declarat Usatîi, ieri-seara, la emisiunea „Politica” de la Tv8.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?