X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Usatîi: "Îl chem pe Andrei Spînu la dezbateri publice"

8 iun. 2023,, 15:01   Politică
2708 1

Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, a venit cu o reacție la declarațiile fostului ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, care a spus că-l va acționa în judecată pentru defăimare.

Ieri, Renato Usatîi a spus că populația din Moldova a fost furată de peste 4 milioane de lei doar în februarie-martie curent, ca urmare a gazului scump achizționat de fostul ministru, Andrei Spînu.

Astăzi, într-o conferință susținută în rețelele sociale, Usatîi a spus că el, prin dezvăluirile sale nu a făcut nimic altceva decît să arate cum funcționarii neprofesioniști din Moldova mint poporul, dar și partenerii externi privind prețul de achiziție al gazului, transmite Noi.md.

"Îl invit pe Spînu la dezbateri publice. Vă asigur că vom vedea fața adevărată a acestuia, dar și a celor, care acum mă amenință că voi fi inclus și eu în lista sancțiunilor", a spus Usatîi.

Acesta a mai spus că decizia ANRE de a scădea tariful la gaz pentru consumatorii finali de la 29 de lei la 18 lei este, în opinia lui, o mică victorie, deoarece și un astfel de preț nu este real pentru Moldova.


"Domnule Spînu, v-ați lăudat că ați obținut un preș cu 25 de procente mai ieftin decît la parteneri, numai că la noi gazul a a juns cel mai scump de pe continent, dacă nu de pe tot globul", a mai spus Usatîi.

Amintim că Andrei Spînu a scris astăzi pe Facebook că-l va acționa în judecată pentru distribuirea de falsuri și defăimare pe Renato Usatîi, care i-a adus mai mai multe acuzații grave referitoare la persoana lui și la activitatea acestuia la Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale.

35
2
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?