Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Usatîi, cu un mesaj către Dodon, Năstase și Sandu: „Oamenii nu ne vor ierta”

18 iun. 2019,, 13:10   Politică
5489 2

”Partidul Nostru” este gata să participe la demontarea sistemului creat de fosta guvernare, a declarat astăzi liderul formațiunii, într-o adresare cărte Igor Dodon, Maia Sandu și Andrei Năstase.

Renato Usatîi a anunțat că va purta negocieri separate cu fiecare dintre liderii celor trei partide, pentru „a vedea prin ce poate fi util Partidul Nostru” și în ce condiții poate fi format un front comun.

„Eu am mai spus că noi vom susține orice coaliție care va face ca PDM să plece în istorie. Sîntem gata să colaborăm cu ei, pentru a demonta sistemul. Oamenii nu ne vor ierta dacă vor apărea tot felul de intrigi între noi. Sînt gata de negocieri cu Dodon, Năstate cu care am protestat cot la cot, dar și cu Sandu, chiar dacă va fi mai greu”, a declarat Usatîi în cadrul unei conferințe de presă.

„PSRM s-a speriat de noi că vine Usatîi. Îi asigur nu voi critica nici PSRM, și nici blocul ACUM atît timp cît se ocupă cu demontarea sistemului. Dacă nu se întîmpla ce s-a întîmplat, cred că nu veneam în Moldova încă patru ani”, a adăugat el.

În opinia lui, printre primele acțiuni ce trebuie întreprinse de guvernare este schimbarea componenței Comisiei Electorale Centrale, iar după asta stabilirea datei alegerilor locale și a celor anticipate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?