Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Usatîi cheamă oamenii la proteste

11 feb. 2021,, 20:05   Politică
6496 10

Liderul formațiunii „Partidul Nostru” Renato Usatîi cheamă oamenii la protest în fața parlamentului. Îndemnul a fost făcut în cadrul unui live de pe o rețea de socializare.

„Eu consider că astăzi, unica șansă pentru a fugări toate mizeriile din parlament este strada. Sunt două căi: una constituțională, una politică, la fel cum au avut loc protestele în Armenia. Nu trebuie să așteptați să vă organizeze cineva autobuze. Eu propun să ne unim ca să venim la Parlament și să nu le permitem acestor mizerii să-și facă jocurile murdare” a spus Usatîi.

Totodată acesta a menționat că deși nu a auzit nimic rău de Mariana Durleșteanu, totuși spune Usatîi ea trebuie să se gândească foarte bine dacă este gata intre în acest joc.

Reamintim că în această seară, șefa statului, Maia Sandu a înaintat-o în mod repetat pe Natalia Gavrilița la funcția de prim-ministru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?