COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 365 713(+548)   TRATAȚI 349 581      DECESE 9192(+30)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3020

Usatîi: "Am refuzat să vorbesc la miting din cauza prezenței persoanelor implicate în furtul unui miliard"

8 dec. 2020,, 18:48   Politică
6027 5

Președintele "Partidului Nostru", Renato Usatîi, care a obținut aproximativ 17% din voturi la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie, intenționează să ceară interzicerea în parlament a mai multor partide moldovenești.

Declarațiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni de la TV8, politicianul a explicat acest lucru prin faptul că unele partide "nu sînt alt ceva decît grupări criminale, deci ar trebui interzise la nivel legislativ".

Întrebat de ce liderul "Partidului Nostru" nu a luat cuvîntul în cadrul protestelor de duminică, Usatîi a spus că a refuzat să vorbească din cauza prezenței la miting a persoanelor implicate în furtul miliardului.

El a declarat că nu dorește să "divizeze moldovenii, , ucrainenii, rușii, găgăuzii și bulgarii".

"Visul meu este ca oamenii din Moldova să fie împărțiți în onești și hoți. În ceea ce privește hoții și funcționarii corupți, statul trebuie să ducă o luptă constantă și ireconciliabilă. Corupția nu are naționalitate", a declarat politicianul.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X