COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Urmează și alți deputați? Igor Munteanu: „Veți afla săptămîna viitoare”

Urmează și alți deputați? Igor Munteanu: „Veți afla săptămîna viitoare”

Anumiți deputați sînt conectați la fapte reprobabile, care au condus la devalizarea bunului public, afirmă Igor Munteanu, președintele Comisiei parlamentare de anchetă, care investighează procesele scandaloase de privatizare.

Declarația a fost făcută după ce procurorul general a solicitat ridicarea imunității deputaților Vladimir Cebotari și Petru Jardan.

Cei doi parlamentari au fost implicați în procesul de concesionare a Aeroportului Internațional Chișinău, iar comisia parlamentară de anchetă a identificat mai multe nereguli admise la pregătirea și semnarea contractului de concesiune a aeroportului.

Deputatul Vladimir Cebotari a declarat înainte de audieri că ar putea fi cercetat în cazul concesionării, pentru că a făcut parte din comisia juridică, care a pregătit contractul de concesiune a aeroportului.


Președintele comisiei de anchetă în cazul privatizărilor, Igor Munteanu, a fost întrebat dacă există bănuieli și în privința altor deputați cărora ar urma să le fie ridicată imunitatea.

„Nu pot să vă spun acest lucru. Veți afla săptămîna viitoare cînd prezentăm raportul comisiei”, a punctat Igor Munteanu.

Amintim că membrii comisiei au pregătit două rapoarte pe care urmează să le prezinte în plenul Parlamentului. Unul vizează concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău, iar altul – privatizarea companiei „Air Moldova”.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load