X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Următoarea ședință a Guvernului se va desfășura la Ștefan Vodă

19 dec. 2022,, 11:45   Politică
2366 0

Cabinetul de miniștri urmează să se întrunească miercuri în orașul Ștefan-Vodă.

Pe ordinea de zi se regăsesc 15 proiecte de hotărîre, inclusiv cel cu privire la transmiterea unui bun imobil din proprietatea statului în proprietatea satului Popeasca din acest raion.

Executivul va examina proiectul cu privire la aprobarea Planului național de dezvoltare pentru anii 2023-2025, dar și aprobarea Programului de ordine și securitate publică pentru anii 2022-2025.

De asemenea, va fi examinat conceptul Sistemului informațional „Acte de stare civilă”, transmite IPN.

Printre proiectele incluse pe ordinea de zi este și inițiativa Ministerului Apărării, care prevede majorarea soldelor lunare ale militarilor în termen. Astfel, soldele lunare urmează să crească de la 150 pînă la 500 de lei pe lună.


Un alt proiect ține de modificarea hotărîrii de Guvern cu privire la aprobarea unor măsuri de eradicare a tulburărilor prin deficit de iod.

Pe ordinea de zi sunt incluse proiecte ce vizează stimularea comerțului electronic, Acordul multilateral al autorităților competente pentru schimbul automat de informații privind conturile financiare, precum și inițiativa cu privire la Comisia Națională pentru Monopol Fiscal.

Anterior, Cabinetul de miniștri, în afară de Capitală, s-a mai convocat și la Cahul, Ungheni și Edineț.

0
0
0
1
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?