Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Urechean îl atacă pe Năstase: A demonstrat că nu este interesat de Chișinău

29 iun. 2018,, 10:24   Politică
4158 7

Criza de la Primăria Chișinău este un scandal între anumite tabere politice, consideră fostul primar al capitalei Serafim Urechean, citat de Noi.md.

Potrivit lui Urechean, toate forțele politice implicate în acest scandal se pregătesc de alegerile din toamnă și se poziționează. „Nu pentru Chișinău se luptă ei acum. Am fost politician atîția ani și înțeleg bine cînd niște oameni se luptă pentru un ideal adevărat sau doar pentru putere”, a declarat Urechean într-un interviu pentru Timpul.md.

În opinia fostului edil, niciunul dintre candidații la șefia Primăriei nu a demonstrat că poate scoate orașul din impas. Potrivit lui Urechean, sînt necesare măsuri urgente, întrucît situația din capitală este deplorabilă.

„Mîine-poimîine va fi toamnă, a rămas foarte puțin timp, e necesar de pregătit școlile, liceele, spitalele, orașul în general pentru iarnă. Drumurile. A început asfaltarea lor, dar nu știu din ce motiv s-a stopat. Este necesar de pregătit infrastructura, de preocupat de încălzire. Sînt multe care trebuie făcute, dar orașul este mort. Nimeni nu se ocupă de el. Nu știu cine și ce așteaptă. Cu părere de rău, nu a fost niciun manager care ar putea să-și asume responsabilitatea de a gestiona orașul în această situație dificilă. Nu a fost niciun manager nici în primul tur, nici în al doilea. Acest lucru este valabil și pentru primarul ales, Andrei Năstase. Deși a obținut voturile locuitorilor din oraș, el a demonstrat că nu este interesat de Chișinău, ci că vrea să îl folosească pe post de trambulină pentru alegerile parlamentare”, a adăugat Urechean.

Fostul primar a mai menționat că este gata să ajute oricînd dacă e nevoie, să pună umărul pentru a scoate orașul din criză. „Dar nu la nivel politic, ci la nivel de management, cu toată experiența mea de 11 ani”, a conchis el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?