X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Urechean dezvăluie în care circumscripție va candida la alegeri

12 noi. 2018,, 14:31   Politică
2988 4

Fostul primar al capitalei, ex-liderul Alianței Moldova Noastră, Serafim Urechean, a confirmat că va participa în calitate de candidat independent la alegerile parlamentare 24 februarie, notează Noi.md.

Politicianul spune că deși a primit mai multe oferte de a participa pe listă de partid, a ales să-și înainteze candidatura într-o circumscripție uninominală din sectorul Poșta Veche din capitală.

„Pe lista de partid sînt unele propuneri, dar eu rămîn pe aceeași poziție. Mi-am ales o circumscripție de la Poșta Veche. Mai sînt și unele propuneri la Anenii Noi, unde am lucrat în calitate de președinte a executivului, mai sînt propuneri la Briceni, baștina mea. Eu m-am oprit la circumscripție la Poșta Veche, pentru că mi-am asumat angajamentul de a schimba această imagine negativă pe care o are acest sector ”, a explicat Urechean în cadrul emisiunii Important.

Fostul lider AMN este de părere că alegerile din 24 februarie vor fi unele din cele mai problematice din Republic Moldova, cu rezultate greu de prevăzut.

„Este un risc foarte mare pentru mulți conducători de partide care se aventurează de a participa în calitate de candidați independenți pe o circumscripție sau alta. Nimeni nu poate garanta că un candidat va cîștiga într-o circumscripție anume”.


Totodată, Urechean a criticat ideea boicotării alegerilor.

„Boicotul este un absurd total. Cei care sînt astăzi la guvernare și cei care pretind să vină garantat vor avea un cîștigat din acest fapt. În viziunea mea, această chemare la boicot este mai mult o diversiune politică decît o idee care merită să fie promovată”, a conchis el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?