COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 832 171  INFECTAȚI  317 899(+1370)   TRATAȚI 297 796     DECESE 7273(+32)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6867

Unde și-a petrecut seara de ieri Maia Sandu

25 iul. 15:30   Politică
4265 14

Președintele țării, Maia Sandu, și-a petrecut seara de sîmbătă alături de copii din Corul „Voices” și echipa UNICEF Moldova.

„Am marcat astfel, împreună, 75 de ani de la crearea acestei organizații internaționale, care din 1995 își desfășoară activitatea și în țara noastră, contribuind prin programele sale la îmbunătățirea condițiilor de viață pentru copii și familiile lor. Le-am urat mult succes și talentaților interpreți din „Voices” - descoperiți în satele și orașele Moldovei de dirijorul Andriano Marian, ei ne pot aduce bucuria muzicii tot datorită UNICEF, care i-a susținut chiar de la începuturi.

Nouă, adulților, ne revine misiunea de a lua decizii corecte, prin care să construim o societate în care fiecare copil crește alături de părinții săi, merge la școală, își poate dezvolta talentele și realiza visele. O lume în care vocea fiecărui copil este auzită”, scrie Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽