X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Unde se află Iaralov și Botnari? Răspunsul unui coleg democrat de-al lor

2 aug. 2019,, 13:40   Politică
5606 2

Președintele interimar al Partidului Democrat, Pavel Filip, a fost luat la întrebări despre dispariția mai multor colegi de-ai săi de pe scena politică. La emisiunea „Puterea a Patra” de la N4, Filip a recunoscut că nu prea ține legătura cu unii dintre ei.

Acesta s-a referit, în speță, la oamenii apropiați lui Vlad Plahotniuc - Serghei Iaralov și Constantin Botnari.

Pavel Filip a fost întrebat unde se află Constantin Botnari, avînd în vedere că a lipsit de la ultimele ședințe ale Parlamentului. Mai mult, potrivit lui Renato Usatîi, acesta ar fi fugit din țară.

„Botnari nu a fost la ultima și penultima ședință, dar nu cred că nu va mai veni. Dacă el pleca pentru totdeauna, mă anunța. Nu am vorbit cu el, nu l-am sunat, dar după emisiune încerc să iau legătura cu el”, a promis Filip.

Filip a fost întrebat și despre un alt apropiat al lui Plahotniuc, fostul vicepreședinte PD, Serghei Iaralov. Iaralov, cel care asista la mai toate întîlnire dintre Plahotniuc și terțe părți, era poreclit omul din umbra fostului lider PDM.


„El a depus cererea de demisie ca și toți ceilalți. E plecat în afara R. Moldova. Nu am avut discuții cu el, la fel cum nici mai devreme nu aveam”, a spus scurt Filip.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?