COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Unde se află Iaralov și Botnari? Răspunsul unui coleg democrat de-al lor

Unde se află Iaralov și Botnari? Răspunsul unui coleg democrat de-al lor

Președintele interimar al Partidului Democrat, Pavel Filip, a fost luat la întrebări despre dispariția mai multor colegi de-ai săi de pe scena politică. La emisiunea „Puterea a Patra” de la N4, Filip a recunoscut că nu prea ține legătura cu unii dintre ei.

Acesta s-a referit, în speță, la oamenii apropiați lui Vlad Plahotniuc - Serghei Iaralov și Constantin Botnari.

Pavel Filip a fost întrebat unde se află Constantin Botnari, avînd în vedere că a lipsit de la ultimele ședințe ale Parlamentului. Mai mult, potrivit lui Renato Usatîi, acesta ar fi fugit din țară.


„Botnari nu a fost la ultima și penultima ședință, dar nu cred că nu va mai veni. Dacă el pleca pentru totdeauna, mă anunța. Nu am vorbit cu el, nu l-am sunat, dar după emisiune încerc să iau legătura cu el”, a promis Filip.

Filip a fost întrebat și despre un alt apropiat al lui Plahotniuc, fostul vicepreședinte PD, Serghei Iaralov. Iaralov, cel care asista la mai toate întîlnire dintre Plahotniuc și terțe părți, era poreclit omul din umbra fostului lider PDM.

„El a depus cererea de demisie ca și toți ceilalți. E plecat în afara R. Moldova. Nu am avut discuții cu el, la fel cum nici mai devreme nu aveam”, a spus scurt Filip.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load