X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Unde a fost surprins Evgheni Șevciuk

12 ian. 2018,, 14:39   Politică
17702 15

Fostul lider separatist de la Tiraspol Evgheni Șevciuk, care s-a refugiat pe malul drept al Nistrului în vara anului trecut, după ce îi fusese ridicată așa-zisa imunitate parlamentară în Transnistria și i-au fost pornite mai multe dosare penale, inclusiv pentru deturnare de fonduri, nu mai este în R. Moldova.

După ce a susținut o conferință de presă la Moscova pe 27 noiembrie 2017, Șevciuk a rămas cu soția sa, Nina Ștanski, fost așa-zis ministru de externe al Transnistriei, în Federația Rusă.

Informația despre aflarea lui Șevciuc în Federația Rusă ne-a fost confirmată de surse din cadrul organelor de drept, dar și o postare de pe Facebook a lui Șevciuk arată că, pe 27 decembrie anul trecut, acesta era la Moscova.



Și Nina Ștanski a publicat, pe 3 ianuarie curent, pe Facebook o postare care o localiza la Muzeul „Ermitaj” din Sankt Petersburg.



În Rusia, Șevciuk are o viață în roz. Acesta postează cu regularitate pe aceeași rețea de socializare tot felul de glume și secvențe din filme rusești cu remarca „Ulîbnitesi” (zîmbiți - n.r.).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?