X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Una dintre companiile care apare în „Kroll-ul lui Usatîi” vine cu o reacție

12 iul. 2019,, 16:40   Politică
5377 1

După ce astăzi Renato Usatîi a publicat o listă din raportul Kroll 2 cu mai multe companii care ar fi fost implicate în frauda bancară, printre care se regăsește și Casa de Comerț „Gemeni”, cea din urmă a venit cu o reacție prin care a rugat presa să evite menționarea acesteia în contextul devalizării sistemului bancar.

„În legătură cu informațiile apărute în unele surse media referitoare Casa de Comerț „Gemeni”, venim cu următoarele precizări. Casa de Comerț „Gemeni” nu a avut credite neperformante sau relații viciate în ultimii 10 ani cu Banca de Economii a Moldovei, Banca Socială sau Unibank. De asemenea, în această perioadă nici nu au fost deschise conturi în aceste instituții bancare sus menționate.

Mai mult, pentru a evita orice dubiu în acest sens, acum doua săptămîni a fost solicitat Inspectoratului fiscal de stat să realizeze un control total a companiei, atît pentru perioada curentă, cît și pentru anii precedenți, acțiune care este deja în plină desfășurare începînd cu data 08.07.2019. Pornind de la aceasta, Casa de Comerț Gemenii SA, face apel ca să se evite orice gen de speculații la adresa centrului comercial, care ar putea provoca daune de imagine, dar și pierderi financiare. Prin urmare, rugăm presa să evite menționarea Casei de Comerț „Gemenii” în contextul devalizării sistemului bancar”, spun reprezentanții companiei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?