Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Un nou VIDEO cu Ștefan Gațcan: Ce anunț face acesta

6 iul. 2020,, 10:08   Politică
3847 4

Deputatul Ștefan Gațcan a anunțat, printr-un nou filmuleț, că își retrage cererea pe care a depus-o la Procuratura Generală privind pretinsele presiuni și intimidări din partea anumitor persoane pentru a-l determina să renunțe la mandat.

În cel de-al treilea video, Ștefan Gațcan confirmă faptul că a solicitat pază de stat pentru dînsul și familia sa. Totodată, deputatul a anunțat că își va retrage plîngerea depusă la PG pe data de 30 iunie, scrie zdg.md.

„La noi totul este bine. Vreau să vă spun că cererea depusă pe data de 30 iunie către Procurtaura Generală o să fie retrasă. Da, într-adevăr eu am cerut aplicarea art.13 din statutul deputatului pentru protecția juridică a mea și a familiei. Deoarece la etapa respectivă a fost această necesitate. Sper, curînd să ne revedem în țară și mai departe să lucrăm pentru cetățeni”, a declarat Ștefan Gațcan.

De miercuri dimineață, 1 iulie, doctorul-deputat Ștefan Gațcan este de negăsit. Totul a început după ce parlamentarul a anunțat că părăsește PSRM și aderă la Pro Moldova.


Deocamdată, nu este cunoscut locul în care se află Ștefan Gațcan.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?