X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Un nou secretar adjunct al Aparatului Președintei

5 mar. 2021,, 11:33   Politică
2637 0

Rozalina Albu, expertă în administrare, buget și consultanță financiară este noua secretară generală adjunctă a Aparatului președintelui Republicii Moldova.

Despre aceasta a anunțat instituția prezidențială, iar fotoliul de secretară generală l-a obținut prin concurs, notează tv8.md.

Aparatul președintelui anunță că, în rezultatul desfășurării competiției CV-urilor probei scrise şi interviului la concursul pentru ocuparea funcției publice de secretar general adjunct este declarată Rozalina Albu.

Rozalina Albu a făcut studii de masterat în comerț internațional și integrare europeană la Universitatea Antwerpen, Belgia, și studii universitare de licență în economie și finanțe. A activat timp de 15 ani în calitate de expert în administrare, buget și consultanță financiară în sectorul public și privat.

În 2019, a fost șefă de cabinet la Ministerul Finanțelor, iar în perioada 2008–2012 a condus Secția elaborarea bugetului și prognoze multianuale. Totodată, timp de șapte ani a lucrat pe poziții manageriale în două companii internaționale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?