Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Un ministru anunță că își va da demisia dacă declarațiile lui Plahotniuc se referă la el

15 sep. 2018,, 09:45   Politică
5494 1

Ministrul Agriculturii, Liviu Volconovici admite că numele său s-au putea regăsi în lista remanierilor guvernamentale, discutate azi la ședința Consiliului Politic al PDM.

Declarațiile au fost făcute într-o discuție cu reporterii Deschide.MD care l-au sunat pentru a afla dacă își simte amenințată funcția după anunțul din această seară făcut de Vlad Plahotniuc, dar și în contextul criticilor pe care i le-a adus zilele acestea șeful Cabinetului de miniștri, Pavel Filip.

„Nu știu dacă discuțiile care au avut loc astăzi la consiliul politic m-au vizat, dar eu sînt pregătit pentru orice întorsătură de situație. Pînă al urmă, un mandat de ministru se sprijină pe două principii: profesionalism și încrederea politică - care de altfel - este echivalentă cu încrederea primului-ministru”, a declarat Volconovici.

Ministrul spune că din punct de vedere profesional, a făcut tot ce i-a stat în puteri: „Eu, din funcția de ministru, am depus toate eforturile ca să îmbunătățesc lucrurile în domeniul care mi-a fost încredințat. Și cred că am reușit lucruri importante. Dacă așteptările au fost mai mari, sînt gata să cedez locul unor oameni care ar putea face mai mult. Aș face-o cu inima deschisă în speranța că acest lucru va fi doar în interesul cetățenilor”.

Într-un final, Liviu Volconovici a spus că este gata să-și prezinte demisia dacă urmare a discuțiilor cu cei care au fost astăzi la ședința PDM, se va confirma că numele său a fost pronunțat acolo.

Vom aminti că după ședința din această seară a Consiliului Politic al PDM, Vlad Plahotniuc le-a declarat jurnaliștilor că săptămîna viitoare vor fi efectuate remanieri guvernamentale. Șeful PD nu a dat însă niciun nume.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?