COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

„Un milion de dolari”. Filip, despre ofertele primite de deputații PDM, pentru a părăsi partidul

„Un milion de dolari”. Filip, despre ofertele primite de deputații PDM, pentru a părăsi partidul

Un milion de dolari. Asta ar fi una dintre ofertele primite de un deputat din fracțiunea PDM, pentru a părăsi partidul și pentru a adera la grupul Pro Moldova.

Cel puțin, asta spune președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, chiar dacă, anterior, Pro Moldova și Partidul Șor negaseră că ar încerca să cumpere deputați democrați.

„Am prezentat organelor competente absolut tot ce cunosc. Am toate argumentele din punctul meu de vedere, și logice, să vă spun că nimeni din cei care au părăsit fracțiunea PDM nu a plecat din convingeri de ideologii sau pentru că există divergențe de viziuni. Înțeleg că încearcă să se acopere cu lucruri care reprezintă valori importante, dar nu le va ieși. Angel Agache, exact o săptămînă înainte de a pleca, condamna colegii care au plecat din PDM și condamna aceste metode care au fost aplicate. Exact într-o săptămînă și-a schimbat viziunea”, a declarat Pavel Filip în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova.


„Eu am toată certitudinea să zic că ei au plecat doar din interese materiale. Știu aceste lucruri din spusele colegilor mei din fracțiune, în care am absolut toată încrederea. Mi-au spus cine s-a apropiat, cînd s-a apropiat. Ex-colegul nostru Vladimir Cebotari s-a apropiat de un deputat din fracțiunea noastră. După discuțiile care aveau la bază valori pro-occidentale, la urmă s-a ajuns să scrie oferta pe telefon și aceasta era de un milion de dolari. Evident că colegul nostru a refuzat. Doamna Tauber (Marina Tauber, deputată PP Șor – n.r.) a vizitat foarte mulți deputați din fracțiunea noastră exact cu aceleași oferte. sînt oferte făcute prin rude sau apropiați, pe care colegii nu vor să le denunțe”, a adăugat președintele PDM, fără a menționa cine sînt democrații abordați.

Amintim că, pînă în prezent, 15 deputați PDM au părăsit Partidul Democrat. Dintre aceștia, 13 au creat și aderat la grupul Pro Moldova, iar doi au plecat în fracțiunea PP Șor.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load