X 
Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1667

Un grup de parlamentari spanioli efectuează o vizită în Republica Moldova

7 noi. 2022,, 08:45   Politică
1334 0

Delegația Comisiei pentru afaceri externe din cadrul Congresului Deputaților Regatului Spaniei se va afla, în aceste zile, într-o vizită în Republica Moldova.

Parlamentarii spanioli vor avea întrevederi cu conducerea țării – Președintele Parlamentului, Igor Grosu, Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, și Prim-ministra Natalia Gavrilița. Agenda vizitei mai include întrevederi cu președinta Comisiei politică externă și integrare europeană, Doina Gherman, și cu membrii comisiei. De asemenea, oficialii spanioli se vor întîlni cu președinta Grupului parlamentar de prietenie Republica Moldova – Regatul Spaniei, Veronica Roșca, și cu membrii grupului de prietenie. Mai sînt planificate întrevederi cu membrii Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică și ai Comisiei protecție socială, sănătate și familie, precum și cu membrii Guvernului.

Delegația Comisiei pentru afaceri externe din cadrul Congresului Deputaților Regatului Spaniei va mai vizita un Centru de plasament temporar pentru refugiații ucraineni și se va întîlni cu reprezentanții ONG-urilor umanitare spaniole.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий