Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Un fost șef de la Primărie, numit director al Aeroportului Internațional Mărculești

13 iun. 2018,, 10:11   Politică
5223 1

Vladimir Maiduc, fostul șef al Direcției Administrative a primăriei Chișinău a fost numit în funcția de director interimar al Aeroportului Internațional Mărculești (AIM).

Informația dată se regăsește pe site-ul instituției, iar Maiduc a declarat pentru Ziarul de Gardă că a fost numit încă în luna martie 2018, la scurt timp după ce și-a dat demisia de la Primărie.

În anul 2016, în timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale, Vladimir Madiuc a figurat pe lista de donatori ai Partidului Democrat din Moldova (PDM).

Fiind întrebat dacă are competențele necesare pentru a deține funcția de director la o astfel de instituție, Vladimir Maiduc a comunicat că „pentru a lucra director la aeroport nu trebuie să fii pilot, fiind că eu nu zbor în cosmos. Trebuie să fii un manager bun”. Acesta a precizat că deține funcția de director interimar al „AIM” din luna martie 2018, cînd a fost numit de către Ministerul Economiei și Infrastructurii, entitate care gestionează instituția.

Vladimir Maiduc este fondator al trei companii: Trans-Crin SRL, care prestează servicii de curățare și întreținere a clădirilor, Securitas-Grup SRL, specializată în servicii de securitate, precum și Vistina SRL, care deține complexul de odihnă „Forest Club” din s. Cărbuna, Ialoveni. Acesta a ocupat anterior mai multe funcții în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Ultima dată, în timpul mandatului lui Dorin Recen, Maiduc a deținut funcția de șef al Direcției Protecție Internă și Anticorupție al Ministerului Afacerilor Interne.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?