Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 287

Un fost prim-ministru și-a exprimat susținerea pentru familia lui Dodon

25 mai. 13:15   Politică
8976

Fostul prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu, speră că ex-președintele țării, Igor Dodon, își va putea proba nevinovăția și și-a exprimat susținerea pentru el și familia sa în această perioadă dificilă, transmite Noi.md.

”Dl Igor Dodon și soția sa au o familie frumoasă, cu trei copii foarte buni. Exprimăm susținerea pentru ei în această perioadă dificilă pe care o parcurge familia. Dl Dodon și familia sa sînt cetățeni ai Republicii Moldova, iar acest stat este obligat să le respecte drepturile, precum și a tuturor cetățenilor. Modul în care procurorii au operat ieri, utilizînd practica mai veche a (in)justiției din televizor, arată că statul nu vrea să le respecte drepturile. Aceasta tot timpul se termină foarte rău, inclusiv pentru guvernare. Sperăm că ex-Președintele țării își va putea proba nevinovăția, iar statul nostru îi va oferi dreptul constituțional la apărare”, a scris Ion Chicu pe rețeaua sa de socializare.

13

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав