Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Un fost premier îi sfatuiește pe cei din Blocului ACUM să negocieze cu PDM

14 noi. 2019,, 07:40   Politică
3799 7

După ce șeful statului, Igor Dodon, l-a înaintat pe consilierul său Ion Chicu la funcția de șef al Executivului, ex-premierul Iurie Leancă îi sfătuiește pe reprezentanții Blocului ACUM să se așeze la masa de negocieri cu Partidul Democrat (PD) pentru a investi un nou Guvern pro-european.

„După ce Maia Sandu și Andrei Năstase i-au cedat tot pachetul de securitate al statului, acum aud că și PD-ul e gata să voteze un Guvern al lui Igor Dodon. Îi rog pe cei din Blocul ACUM și pe cei din PD ca să lase toate orgoliile și antipatiile personale, să se așeze la masa de negocieri și să investească un Guvern pro-european și să elibereze toate instituțiile cedate în ultimele patru luni”, a scris Iurie Leancă pe rețelele de socializare.

Menționăm că președintele i-a atenționat pe deputați că trebuie să-și asume riscul alegerilor anticipate, dacă nu-l vor susține pe Ion Chicu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?