Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Un deputat PSRM spune cum au loc discuțiile cu privire la declanșarea anticipatelor

22 ian. 2021,, 20:38   Politică
6946 0

Președintele fracțiunii parlamentare PSRM, Corneliu Furculiță, a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni la Accent TV, detalii despre discuțiile inițiate de PSRM cu fracțiunile și grupurile parlamentare cu privire la declanșarea alegerilor anticipate.

Deputatul a declarat că la îndemnul PSRM au răspuns toate fracțiunile parlamentare, excepție făcînd doar una. Parlamentarul a precizat că în cadrul acestui dialog au fost exprimate diferite opinii legate de procedura declanșării anticipatelor și de termenul cînd acestea urmează să aibă loc. ”Noi ne-am întîlnit cu reprezentanții tuturor fracțiunilor din Parlament. Excepție face o fracțiune, care nu a reacționat la apelul nostru.

Cu celelalte ne-am întîlnit, am discutat, fiecare și-a expus poziția. Toate fracțiunile parlamentare înțeleg că alegerile anticipate sînt inevitabile. sînt diferite opinii: cineva optează pentru organizarea cît mai rapidă a anticipatelor, alții - pentru desfășurarea alegerilor în toamnă, iar unii - pentru păstrarea actualului Parlament care să voteze un nou Guvern”, a declarat Furculiță.

Președintele fracțiunii parlamentare PSRM a declarat că va oferi informații exhaustive cu privire la rezultatele acestor discuții, imediat ce acestea se vor încheia. ”Discuțiile au loc, noi ne întîlnim, ele au un caracter neoficial, dar la încheierea acestor discuții noi vom veni cu o declarație”, a menționat Furculiță.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?