COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 839 851 INFECTAȚI 323 469(+1787)   TRATAȚI 302 147     DECESE 7386(+40 )  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2954
Puterea stiri: 6906
Coronavirus stiri: 7669

Un deputat PAS îndeamnă diaspora să revină acasă

13 iul. 08:30   Politică
2405 14

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Lilian Carp, a venit aseară cu un apel către cetățenii din diasporă, dar și către cei din Republica Moldova, de a reveni acasă și de a contribui la modernizarea țării.

De asemenea, Lilian Carp a reiterat faptul că PAS este deschis către oamenii care vor să schimbe lucrurile în Republica Moldova.

„Noi în lista electorală avem oameni care nu sînt membri de partid, sînt oameni care-și cunosc foarte bine domeniul de activitate. Noi sîntem deschiși să punem pe primul loc profesionalismul persoanelor care se vor implica în rezolvarea problemelor, și nu apartenența de partid. Că la noi cum se face, primul lucru atunci cînd se schimbă o alianță este de a tăia, aici punem un flăcău de a nostru, aici o fată mare din partid etc.

Noi vom merge pe principiul profesionalismului. Noi am făcut o chemare și către diaspora, care sînt implicați în activitățile lor și sînt foarte buni specialiști, să revină acasă, să ne de-a o mînă de ajutor. Acum ca niciodată Republica Moldova are nevoie de oameni care să poate cu adevărat să modernizeze acest stat”, a declarat Lilian Carp la emisiunea „Ora expertizei” de la Jurnal TV.

Carp a mai precizat că Partidul Acțiune și Solidaritate nu are interesul de a elibera din funcție angajații statului care își îndeplinesc munca cinstit, ci doar pe cei care vor încălca legea.


„Reiterez către toți funcționarii: Nimeni nu are de gînd să vă de-a afară. Afirmațiile că o să vină, o să vă măture, rămîn doar povești ale celor care le-au aruncat. Noi de dorim să avem funcționari publici corecți, iar cei care vor încălca legea nu vor avea ce căuta în sistem”, a precizat Lilian Carp.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽