Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Un deputat îndeamnă toți secretarii de stat din cadrul Cancelariei de Stat să demisioneze

6 iul. 2019,, 13:56   Politică
2272 0

Deputatul blocului ACUM Sergiu Litvinenco îndeamnă toți actualii secretari de stat, secretari generali de stat, șefi și șefi adjuncți ai oficiilor teritoriale ale Cancelariei de Stat să demisioneze după ce Parlamentul a votat în lectură finală legea care prevede transformarea acestor funcții în demnități publice.

Parlamentarul spune că în cele 30 de zile de preavizare a modificărilor legislative ar putea să existe situații în care în funcțiile de secretari de stat să fie atît persoane nou-numite, cît și vechii funcționari numiți de Partidul Democrat.

Pentru a debloca operativ activitatea ministerelor și, totodată, pentru a respecta drepturile funcționarilor PD (așa sîntem noi – chiar și celor care au făcut cele mai multe mîrșăvenii în campanie, le respectăm drepturile), s-ar putea că în cele 30 de zile de preavizare să existe situații în care în funcțiile de secretari de stat să fie atît persoane nou-numite, cît și vechii funcționari PD (care vor sta 30 de zile la serviciu fără să facă ceva și vor primi salariul). Pentru a nu exista cheltuieli nejustificate, îndemn toți actualii secretari de stat, secretari generali de stat, șefi și șefi adjuncți ai oficiilor teritoriale ale Cancelariei de Stat să demisioneze. În caz contrar, vom fi în situația în care timp de 30 de zile vechii funcționarili PD nu vor face nimic, însă vor primi salariul”, susține Sergiu Litvinenco.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?