X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Un deputat cere de la CEC informații despre costurile organizării alegerilor parlamentare anticipate

19 ian. 2021,, 19:50   Politică
2193 0

Deputatul Platformei DA Liviu Vovc a transmis o solicitare la Comisia Electorală Centrală (CEC), în special președintelui Dorin Cimil, în care a cerut să fie informat despre costurile organizării alegerilor parlamentare anticipate, termenul limită înainte de alegerile anticipate cînd ar trebui să fie demarate acțiunile pentru asigurarea bunei organizări a procesului și dacă dispune de aceste surse financiare în bugetul instituției, scrie tv8.md

Pe pagina sa de Facebook alesul poporului a scris că a întreprins o astfel de acțiune pentru a fi excluse surprizele ulterioare (n.r. în procesul declanșării alegerilor parlamentare anticipate).

„În ultima perioadă în spațiul public s-a discutat intens despre necesitatea declanșării alegerilor parlamentare anticipate cît mai rapid… Cu toate că încă nu este clar care va fi procedura provocării alegerilor anticipate, este evident faptul că acest lucru este dorit de cetățeni și noi vom insista pe provocarea lor”, a scris legislatorul pe pagina sa de Facebook.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?