X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Un deputat BCS, desemnat președinte al Comisiei mediu și dezvoltare regională

21 iul. 2022,, 23:30   Politică
3161 0

Legislativul a operat modificări în componența nominală a unor comisii parlamentare permanente, informează Noi.md cu referire la stiri.md.

Potrivit informațiilor, prin Hotărîrea aprobată în cadrul ședinței plenare de astăzi, 21 iulie, deputatul Valeriu Muduc din Fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor a fost desemnat președinte al Comisiei mediu și dezvoltare regională, transmite Noi.md cu referire la stiri.md.

"Alexandr Nesterovschi, Fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, a devenit membru al Comisiei politică externă și integrare europeană. Vladimir Voronin, care a reprezentat această fracțiune în cadrul Comisiei respective, a devenit membru al Comisiei administrație publică. Irina Lozovan a fost desemnată secretar al Comisiei administrație publică", se arată într-un comunicat emis de Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului.

În Parlamentul de legislatura a XI-a funcționează 11 comisii parlamentare permanente. Fracțiunile își numesc membrii în comisiile permanente, ținîndu-se cont de reprezentarea lor proporțională în Parlament.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?