Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Un deputat al Platformei DA, văzut fără mască într-un magazin

20 oct. 2020,, 09:54   Politică
2881 4

Regulile epidemiologice se pare că nu sînt pentru toți. Deputatul Platformei DA Maria Ciobanu ar fi fost surprinsă într-un magazin din Capitală fără mască de protecție. Cel puțin asta scrie jurnalista Natalia Hadîrcă pe pagina sa de Facebook, indignată de gestul parlamentarului.

Natalia Hadîrcă afirmă că gestul deputatului Maria Ciobanu i-a pus în pericol pe cei din jur. Mai mult, parlamentarul Platformei DA ar fi ignorat nenumăratele rugăminți ale personalului magazinului și ale cetățenilor de a respecta regulile epidemiologice impuse, în schimb ar fi fost preocupată de mîncarea pe care o cumpăra.

Femeia spune că alesul nu are bun simț, în contextul în care unii cetățeni, de frica COVID-19, nu și-au văzut părinții de luni bune, scrie publika.md.

Am sunat-o de cîteva ori pe Maria Ciobanu pentru a-i solicita o reacție, însă deputatul nu ne-a răspuns la telefon.

Ulterior ne-a transmis un mesaj în care spune că și-a uitat masca de protecție, întrucît se grăbea. Potriviti deputatului, în magazin nu era niciun cumpărător.


Menționăm că, prin decizia autorităților, purtarea măștii este obligatorie în spațiile închise.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?