X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Un deputat a prezentat lista ”arhitecților haosului” din Parlament

3 dec. 2020,, 20:17   Politică
30037 26

Deputatul PSRM, Grigore Novac, a prezentat arhitecții haosului provocat astăzi în forul legislativ al țării. Aceștia sînt: Pavel Filip li Dumitru Diacov de la PDM, finul lui Plahotniuc, Adrian Candu și Vladimir Cebotari de la Pro Moldova, Mihai Popsoi, Igor Grosu, Dumitru Alaiba, Sergiu Litvinenco și Radu Marian de la PAS-ul Maiei Sandu și Liviu Vovc delegat de Platforma DA.

”Arhitecții haosului de azi din Parlamentul Republicii Moldova stau la sfat, pun la cale următoarele acțiuni teatrale și în principiu zîmbesc mișelește (satisfăcuți) de tot haosul pe care l-au creat azi, de faptul că au reușit să distrugă bunurile care aparțin tot poporului (microfoane, calculatoare, monitoare etc.) (...) Și acești deputați, la toate tribunele și toate televiziunile prostesc lumea precum ei nu au creat nici o alianță, fie ea formală sau neformală”, scrie Novac pe pagina sa de socializare.

Potrivit deputatului PSRM, deja toți au observat cum cei menționați mai sus de trei săptămîni votează împreună, își coordonează acțiunile și prostesc lumea la fel împreună.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?