X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Un candidat PD se retrage din cursa electorală

19 feb. 2019,, 14:50   Politică
4185 1

Candidatul democraților pe circumscripția nr. 43 (or. Cahul), s-a retras din cursa electorală pentru alegerile parlamentare.

Oleg Creciun a făcut anunțul prin intermediul unei postări pe Facebook în care precizează că a luat decizia de a rămîne în funcția de director al Spitatului raional Cahul.

„Stimați alegători! La data 25 ianuarie am acceptat provocarea să candidez la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. A fost o experiență frumoasă! Am avut parte de întîlniri foarte productive cu cetățenii din m. Cahul, lunca Prutului și s.Alexandru Ioan Cuza în care am auzit și ascultat problemele din circumscripție și, în măsura posibilităților, unele au fost și hotarîte. Însă, avînd în vedere că Partidul Democrat este un partid foarte organizat care evaluează forțele prin sondaje veridice, astfel după ultimul sondaj efectuat, împreună cu toată echipa am luat decizia să mă retrag din cursa electorală. O decizie corectă, îndreptată spre susținerea candidaților pro-europeni. Am luat decizia să rămîn în funcția de director a IMSP SR Cahul, să continui proiectele de dezvoltare a acestei instituții și să mă dedic în continuare oamenilor. Mulțumesc tuturor susținătorilor”, a scris Creciun pe pagina sa de Facebook.

În prezent, Oleg Creciun deține funcția de Director al Spitalului Raional Cahul. Și-a început cariera în medicină în anul 2003 la Cahul, fiind chirurg de specialitate. Pe 31 mai 2016, Creciun a fost numit viceministru al Sănătății, dar în august 2017 și-a dat demisia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?