X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Un alt candidat PAS se retrage din cursa electorală

4 iun. 2021,, 20:22   Politică
3813 9

Încă un candidat din partea Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) a anunțat că se retrage din cursa electorală pentru alegerile din 11 iulie 2021. Este vorba despre Alexandru Catan.

Catan a scris pe contul său de de Facebook că a luat decizie de a se retrage din cursă după ce în unele surse mass-media ar fi apărut informații denigratoare la adresa sa.

„Dragi căușeneni, În ultima perioadă, presa controlată de Dodon a distribuit informații false și denigratoare despre mine. Au răscolit un dosar penal fabricat pe timpul regimului Plahotniuc pe numele meu. În acea perioadă, mulți antreprenori care nu erau de acord să dea mită slugilor lui Plahotniuc erau persecutaţi, intimidaţi, ameninţaţi cu închisoarea și controale abuzive”, a scris Catan.

Potrivit lui presa a încercat să ponegrească imaginea sa și a Partidului Acțiune și Solidaritate în această campanie electorală. Și asta chiar dacă acel dosar, în scurt timp a fost închis.

”Eu nu le voi voi oferi această satisfacție şi nu le voi comenta. Am decis să îmi retrag candidatura la funcția de deputat de pe lista PAS pentru a nu permite oponenților să distragă Partidul Acțiune și Solidaritate de la obiectivul nostru de a curăța clasa politică și a porni vremurile bune în Moldova.


Voi fi alături de PAS în continuare și voi munci ca să aducem vremuri bune în Moldova, vremuri bune în justiție, astfel ca antreprenorii să nu fie persecutați așa cum se întâmplă acum, sau pe timpurile lui Plahotniuc și Voronin și vremuri bune pentru antreprenori, astfel ca aceștia să poată lucra liber și să contribuie la economia țării”, a scris Catan.

Reamintim că acesta este al doilea candidat PAS care se retrage din cursa electorală.

Pe 21 mai, Nata Albot a anunțat că se retrage de pe lista electorală a PAS pentru a nu afecta imaginea partidului în campania electorală, în urma unor declarații făcute anterior de Gheorghe Cavcaliuc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?