Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Ultima oră! Munteanu pleacă din PL

11 dec. 2018,, 10:17   Politică
4764 4

Unul dintre fruntașii Partidului Liberal, fostul deputat Valeriu Munteanu a anunțat astăzi că părăsește formațiunea, informează Noi.md.

Politicianul a declarat t că după 11 ani în care s-a aflat în echipa liberală, se vede nevoit să plece, după ce negocierile PL cu blocul electoral ACUM au eșuat.

„Aceasta este o zi care nu am dorit să vină vreodată, este momentul unei decizii grele pe care o iau acum, este momentul despărții mele politice de PL, căruia i-am oferit pînă acum toate energia, sinceritate și buna mea credință. Am petrecut 11 ani împreună - ani de victorie, înfrîngeri, urcușuri și coborîșuri. Le mulțumesc tuturor începînd cu Mihai Ghimpu și tuturor, indiferent de situațiile prin care am trecut”, a menționat astăzi Munteanu.

Valeriu Munteanu a mai menționat că refuzul PL de a participa la alegerile parlamentare alături de blocul ACUM este o abordare absolut greșită.

„Noi am sperat ca pînă în ultimul moment tot partidul cu liderul nostru în frunte, toți s-au așteptat și simplii votanți, să meargă în acest bloc, iar dumnealui a refuzat acest lucru. Ce trebuia să fac eu în moment?”, a adăugat Munteanu.


El a mai precizat că pînă și după alegeri nu va adera la niciun partid, dar va face campanie electorală în favoarea blocului electoral ACUM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?