Ultima oră! Mesajul lui Filat transmis lui Plahotniuc

Ultima oră! Mesajul lui Filat transmis lui Plahotniuc

Ex-premierul Vlad Filat iese la rampă și se adresează lui Vlad Plahotniuc. Mesajul a fost transmis prin intermediul avocaților săi, transmite Noi.md.


Filat îl acuză pe liderul PDM de lașitate pentru că ar fi ales să fugă țară, dar, de fapt, spune că acesta ar fi trebuit să răspundă la o serie de întrebări.


„Despre mine s-au vorbit și se vorbesc în continuare multe, însă, atunci cînd mi s-a propus să fug pentru că Republica Moldova nu-i un loc sigur, să am grijă de familie, am decis să rămîn și să-mi demonstrez nevinovăția. Însă am avut parte de o execuție publică în ședințe de judecată închise. Nu regret decizia luată acum 3 ani și 8 luni în urmă. Deși sînt închis, sufletul îmi este liber și conștiința curată. Tu ai ales să fugi!”, se adresează Vlad Filat către Vlad Plahotniuc.


Fostul premier, condamnat la închisoare pentru corupere pasivă și trafic de influență, îl acuză pe Plahotniuc de fabricarea dosarelor pe numele său.


Totodată, ex-premierul mai spune liderului PDM că „pînă la urmă toți răspund pentru ce au făcut” și că „Viața bate filmul! (chiar și ”The Godfather”)”.


Deocamdată Vlad Plahotniuc nu a reacționat la acest mesaj.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load