X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Ultima oră! Întreaga conducere PDM a demisionat. Cine va asigura interimatul

29 iun. 2019,, 14:11   Politică
5596 2

Toți vicepreședinții, dar și secretarul general al PDM și-au dat demisia. Anunțul a fost făcut de Pavel Filip în urma Consiliului Național al partidului.

Filip a subliniat că pe 27 iulie urmează să fie convocat Congresul democraților, întrunire în cadrul căreia vor fi aleși noii conducători, dar va fi schimbat și programul formațiunii, notează agora.md.

„Congresul extraordinar va avea loc pe 27 iulie. La acest congres care va fi organizat rapid, după petrecerera tuturor conferințelor din organizațiile teritoriale vom alege o nouă conducere a partidului. Nu doar o nouă conducere, dar și un nou program de reformare. Partidul rămîne a fi o forță politică puternică și absolut necesară pentru Moldova”, a declarat Filip.

Președintele interimar al PDM a adăugat că formațiunea din care face parte a fost întotdeauna o forță care echilibra lucrurile în stat:

„Astăzi avem o coaliție nefirească, formată din două extreme. Ulterior va fi nevoie de o forță politică care să echilibreze lucrurile, să garanteze suveranitatea și integritatea teritorială și să activăm în interesul oamenilor. Această forță nu mai poate fi PD în formula actuală. Pînă pe 27 iulie trebuie să facem o analiză și să schimbăm lucrurile”. Partidul Democrat a fost la guvernare din anul 2016. Democrații s-au retras în opoziție săptămîna trecută.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?