Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

Ultima oră! Doi miniștri vor fi demiși. Locul unuia îl va ocupa Silvia Radu

18 sep. 2018,, 11:54   Politică
6732 9

Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, precum și cel al Agriculturii urmează a fi demiși. Decizia a fost luată la ședința de astăzi a conducerii Partidului Democrat, informează Noi.md.

Astfel, Svetlana Cebotari va fi înlocuită la șefia Ministerului Sănătății cu fostul primar interimar al capitalei Silvia Radu. La Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, în locul lui Liviu Volconovici, va fi desemnat Nicolae Ciubuc, în prezent director al Agenţiei de Intervenţie şi Plăţi pentru Agricultură.

Potrivit liderului PDM, Vlad Plahotniuc, remanierile guvernamentale au fost necesare în urma evaluării activității celor doi miniștri, precum și a petițiilor parvenite de la cetățeni în ceea ce privește gestionarea celor două domenii.

„Faptul ca sîntem la cîteva luni de la alegeri nu înseamnă ca nu vom face schimbări. Să știți că, dacă va fi cazul, vom face schimbări în echipa guvernamentală chiar și cu o lună înainte de alegeri, pentru că Guvernul trebuie să lucreze cît mai eficient”, a menționat politicianul.

El a subliniat că îngrijorările exprimate de prim-ministru au coincis cu cele expuse de cetățeni și că de la conducătorii celor două ministere se dorește mai multă eficiență.


„Împreună cu premierul am căzut de acord asupra schimbărilor de cadre care trebuie făcute. Persoanele care vor fi schimbate din aceste funcții au muncit serios și și-au făcut datoria, doar că cetățenii vor mai multă calitate, soluții mai rapide și o comunicare mai eficientă”, a adăugat Plahotniuc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?